Ushbu fayl Vikiomborga yuklangan boʻlib, boshqa loyihalarda ham qoʻllanilishi mumkin.
Uning tavsif sahifasidan olingan maʼlumot quyida keltirilgan.
Qisqa izoh
TaʼrifTamandua tetradactyla (cropped).jpg
TAMANDUÁ-MIRIM / SOUTHERN TAMANDUA
ORDEM / Order: Xenarthra
FAMÍLIA / Family: Myrmecophagidae
NOME POPULAR / Popular name: Tamanduá-mirim (Southern Tamandua)
NOME EM INGLÊS / English name: Lesser anteater
NOME CIENTÍFICO / Scientific name: Tamandua tetradactyla
DISTRIB. GEOGRÁFICA / Geographical distribution: América do Sul (South America)
HÁBITOS ALIMENTARES / Eating habits: Insetívoro (Insectivorous)
REPRODUÇÃO / Copulation: Gestação de 130 a 190 dias, geralmente 1 filhote (Gestation 130-190 days, usually 1 puppy)
PERÍODO DE VIDA / Lifecycle: Aproximadamente 9 anos (About 9 years)
ulashishga – ishlanmani nusxalash, tarqatish va uzatish
remiks qilishga – ishni moslashtirishga
Quyidagi shartlar asosida:
atribut – Siz tegishli litsenziyaga havolani taqdim etishingiz va oʻzgartirishlar kiritilganligini koʻrsatishingiz kerak. Siz buni har qanday oqilona yoʻl bilan qilishingiz mumkin, lekin litsenziar Sizni yoki Sizning foydalanishingizni ma'qullashini taklif qiladigan tarzda emas.
https://creativecommons.org/licenses/by/2.0CC BY 2.0 Creative Commons Attribution 2.0 truetrue
Captions
Add a one-line explanation of what this file represents